Mit jelent ez a szak?
Figyelt kérdés
mit jelent ez h médiaismeret és kommunikáció? ez milyen szak? itt mit lehet tanulni? vagy érdemes erre menni ?2012. szept. 25. 20:43
1/6 anonim válasza:
Én is ilyenen vagyok. Olyanokról tanulhatsz, hogy kameramozgások, filmkészítés, filmtörténeti korszakok, forgatókönyvírás, és egyebek. Ez persze iskolánként eltérő lehet. Mondjuk én megbántam, hogy ilyenre jöttem, mert egyáltalán nem ezt vártam, amit a suli ad. De amúgy a szak, az teljesen jó, ha olyan suliba mész, ami kifejezetten ezzel foglalkozik. Ahova én járok, az inkább művészeti suli, de van média szak is, csak nem úgy, ahogy elképzeltem.
2/6 anonim válasza:
Előző vagyok.
Persze itt nem csak a filmekre kell gondolni, hanem több médiumra is. Például tévé, rádió, újság stb. Tehát olyat is tanulhatsz, hogy milyen mondjuk egy híradósnak, vagy egy kameramanusnak, vagy egy producernek a munkája. Hogy vannak összerakva a tévécsatornák műsorai, és egyebek.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a tanácsokat? és akkor szerinted érdemes menni erre a szakra?:)
2012. szept. 25. 21:58
4/6 anonim válasza:
Hát, ha olyan helyre mész, ahol normálisan tanítják, akkor igen.
5/6 anonim válasza:
Szia! Én a Szent László tömkomm tagozatára mennék. ;) (Köbánya) szlgbp.sulinet.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!