Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Isten adta képességünket a...

Isten adta képességünket a gondolatok erejét miért nem használjuk?

Figyelt kérdés
Az emberi agy egy szuper számítógép és mégsem használjuk semmire ami lényeges lenne.
2009. júl. 26. 17:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ha vallásos cuccokra vagyok kiváncsi oda megyek.Ott írok ki kérdést.Én tudományos gondolat kutatásokra gondoltam.Istenben meg hiszek és van nekem van .
2009. júl. 31. 20:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg használjuk, csak sokszor nem jól! Mennyivel jobban működnek negatív gondolataink, amik fékeznek, félelemmel töltenek el, lebénítanak, fájdalmat okoznak, mint a pozitív gyógyító, felszabadító, segítő, támogató, jó kedvre derítő gondolataink? Az első leginkább a tudattalan irányítása alatt lehet, így ösztönösen jön elő belőlünk, míg ez utóbbiakat tudatosan kellene használnunk és fel kellene vállalnunk a felelősséget magunkért. És persze magunkon keresztül akár másokért is. Mennyivel egyszerűbb mondjuk belesüllyedni a depibe és sajnálni magunkat, hogy hejderossznekemszegényén, mint mondjuk megkeresni azokat a módokat, amikkel legalább részlegesen javítani tudunk (mentális) egészségünkön. (Pl. ha vallásos vagy, akkor ima, vagy mantra, meditáció, pozitív szuggesztiós gondolatok, agykontroll, stb.) Aztán egy kicsit jobb hangulatban és kedvvel tovább is léphetnénk és ez önmagát gerjesztő folyamatként valódi tartós gyógyulásokat, vagy egyszerűen csak egészséget, nagyobb tudást, erőteljesebb koncentrációt, vagy akár másokkal szembeni együttérzést, segíteni tudást, gyógyítást érhetnénk el. Én hiszek ezekben, mégis nehezen szánom rá magam a használatára, pedig sok pozitív tapasztalatom volt már. De ez más kérdés, mert én lusta vagyok és alulmotivált :))
2009. aug. 6. 21:09
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi tényleg érdekes amit erről gondoltok.szóval a lényeg a,hogy a gondolat is erő ami hat az életünkre.Az agy pedig csoda.Tényleg nem hasonlítható a számítógéphez. Puszi!
2009. aug. 6. 22:56
 14/15 anonim válasza:
ha egy ősember itt nőne fel, elvileg retardált lenne, hiszen akkor sokkal kezdetlegesebb agyuk volt mint nekünk..(képletesen értem) Az 5%ot nem szó szerint kell érteni, az agy sok részét más más dologra használjuk, de valószínű, h 1-2 ezer év múlva már olyan szinten lesz az emberi evolúció h a mentális képességeinkel akármit el tudunk érni, telepatika, stb.
2009. aug. 23. 17:22
 15/15 anonim ***** válasza:

1-2 ezer év múlva is (ha egyáltalán 'eljutunk' odáig) halandó lesz az emberiség...

A gondolatoknak pedig tényleg van ereje, mert minden a fejben dől el azon belül pedig az agyban, amit majdnem minden ember használ..

2011. szept. 30. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!