Csak én nem értem, a környezetvédőknek miért pont ezzel van bajuk?
A környezetvédőknek mindig az atomerőművekkel van bajuk, érdekes, a fosszilis erőművekkel már sokkal kevésbé.
A vízerőműveket csak hegyekbe jó rakni, mert különben akár falvakat is el kell árasztani miattuk, a napelemekhez "koszos" úton kibányászható különleges fémek kellenek, amikből ráadásul kevés van...
Igen, csökkenteni kellene az energiafogyasztást, de ehhez csak ritkán adnak tippeket a Greenpeace-sek meg a többi hasonló "terrorszervezet".
Miért nem kötik magukat oda a GP-esek kőolajfinomítókhoz, acélművekhez egyéb ilyesmi helyekhez?
Miért szól a blogukon jóval több poszt az atomenergia ellenzéséről, mint bármi másról?
Azt se értem már évek óta, hogy a megújulókkal miért atomerőműveket akarnak kiváltani, miért nem először a fosszilis erőműveket? Igen, egyre jobb technológiájú szűrőket szerelnek a kéményekbe, de még így is szennyezik a levegőt és őrült sok alapanyagot használnak fel, bizonyos országokat függő helyzetbe hozva.
Vagy csak én vagyok ennyire elvakult?
Ja hogy munka és tanulás együtt?
Háát kirtartáást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!