Hogyan valósíthatom meg ezt az ötletet?
Szeretnék létrehozni egy olyan eszközt, ami egy kis, téglalap alakú képernyő, apró gombokkal, amivel egy USB-csatlakozón keresztül bevitt szöveget lehet fel-le görgetni. Ha mondjuk legépelek Wordben egy szöveget, akkor becsatlakoztatom a gépbe az eszközt és a kijelzőn megjelenik a mentett dokumentum és a gombok segítségével mozgathatom a szöveget.
Ez nem önmagában kell, hanem egy másik valamibe akarom beépíteni (tudom, hogy ez most milyen ködösen hangzik, de kitaláltam valamit, ami szerintem piacképes lenne és nem akarom, hogy ellopják az ötletem:P)
Nem értek az elektronikához... Meg lehet rendelni valahonnan egy ilyen eszközt, ha csak a külső paramétereket adom meg (hogy nézzen ki pontosan, mekkora legyen, mekkora betűméretben jelentesse meg a szöveget, stb.)? Nem hiszem, hogy túl bonyolult lenne egy ilyet létrehozni, amikor egy MP4-lejátszón is lehet szöveget megjeleníteni, görgetni, és voltaképpen az eBook is erre épül. Hol gyártathatnék ilyet?
A Word is megoldható, csak akkor txt-ben kell menteni a fájlt.
Milyen szövegformázási igények lennének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!