Miért nem lehet virágot vinni randira babonából?
Figyelt kérdés
A páromtol első randira nem kaptam virágot azt mondta babonából!Milyen babona fűzödik ehez2009. jún. 22. 17:52
1/5 anonim válasza:
Én ilyenről nem hallottam, szerintem a nagy izgalomban elfelejtette és csak ürügyet keresett, hogy ne sétrődj meg. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom én is arra gondoltam!De ő azt mondta,babonából nem hozott virágot nekem!A mai napig kéri a bocsánatot érte!Ha esetleg hallotok ilyesmit küldjétek már el nekem legyetek szívesek,hogy milyen babona fűződik ehhez!Köszönöm!
2009. jún. 22. 21:26
4/5 anonim válasza:
Szerintem személyes babona... sok pasi "megszívja", ha első randira virágot visz, mert a lány elbízza magát... és lehet, hogy ő is járt így párszor... és veled nem akarta ugyanezt...
más ilyen babonáról én se tudok, de miért nem kérdezed meg? Mellesleg én lány vagyok, mégsem sok virágos-első randim sikerült jól... és a mostani párom se hozott virágot... mégis együtt vagyunk 2,5 éve, de soha sem kérdeztem meg, hogy miért nem hozott annó... (azóta már bepótolta többször is) :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Az utolsó kommentező válaszában van valami a virágos randik nekem se jöttek be soha!Érdekes!Meg kérdeztem tőle tegnap és a válasz az volt:Azért,mert akkor nem jön össze és veled nem akartam igy járni!!:) Kielégítő választ kaptam!Ksözönöm azért mindenkinek!:)
2009. jún. 23. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!