Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Miért csökken a tünetek...

Miért csökken a tünetek súlyossága, ha a tejet/tejtermékeket az étkezések végén fogyasztja a csökkent (laktáz) enzimtermelésű ember?

Figyelt kérdés

2012. febr. 19. 11:32
 1/1 anonim ***** válasza:
a tej egyeltalán nem egészséges egy felnőtt ember számára... a válasz pedig talán az hogy akkor van mi felszívja és elkeveredjen így a pasztőrözött homogénezett tejben a kis zsírocskák amik a gondot szokták okozni nem jutnak ki a gyomorból oda ahová nem kéne
2012. febr. 19. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!