Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hogyan birok rosszat állmodni?

Hogyan birok rosszat állmodni?

Figyelt kérdés

2012. febr. 8. 23:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mi az az állmodni, amit meg szeretnél verni?
2012. febr. 8. 23:29
 2/13 anonim ***** válasza:
ez a bírok olyan vicces, sose tudom hogy mire gondol aki használja. azt kérdezed vajon, hogy hogyan tudnál rosszat álmodni, mert szeretnél, vagy azon elmélkedsz, hogy hogy vagy képes arra, hogy rosszat álmodj? :)
2012. febr. 8. 23:42
 3/13 A kérdező kommentje:
rosszat akkarok állmodni mit tegyek??röviden irtam bocsánat máskor rendesen írok:)
2012. febr. 8. 23:47
 4/13 A kérdező kommentje:
jah és szeretnék rosszat állmodni:)
2012. febr. 8. 23:47
 5/13 anonim ***** válasza:

Mit jelent a jah és mit jelent az állmodni szó?

Hogyan válaszoljunk neked, ha ismeretlen szavakat használsz ismeretlen összefüggésben?

2012. febr. 8. 23:51
 6/13 A kérdező kommentje:
Szeretném meg tudni mit csináljak hogy este ha elalszok rosszat állmodjak?
2012. febr. 8. 23:53
 7/13 A kérdező kommentje:
Enyire nehéz kérdést kérdeztem csak anyit akkartam hogy mit csináljak hogy legyen Rém állmom
2012. febr. 8. 23:56
 8/13 anonim ***** válasza:
állítólag sokat kell zabálni, és akkor rosszat álmodsz, de én akkor is jól alszok ha telezabáltam magam előtte :S mondjuk ilyen fosatós kombókat nem próbáltam, de azoknál meg van az esély arra, hogy nem csak az álom lesz rossz, hanem ha felébredsz akkor is :D
2012. febr. 8. 23:58
 9/13 A kérdező kommentje:
Kössz 1 probát megér:Dreggel írok mi lett a hatás:D
2012. febr. 8. 23:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyél sokat, nézz valami olyan filmet ami felzaklat és elalvás közben gondolkozz el a filmen jó alaposan.
2012. febr. 9. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!