Vettem króm-sprayt és egyáltalán nem hasonlít a krómra csak színre. Tükröződése szinte semmi, mert magamat nemlátom benne csak némi fényt! Ez a krómspray alapból ilyen, vagy csak rosszat vettem?
(Mert volt aki azt írta, hogy 90% ig ugyanaz, mint az igazi króm. Bár sokkal hamarabb kopik) Mit tegyek?
Am az van ráírva, hogy akrill festék-króm. Lehetséges, hogy nemjót vettem, vagy ez ilyen?? Ha esetleg létezik olyan spray, ami télleg nagyon hasonlít a krómra tükröződés szempontjából és valaki már használt is olyat és tapasztalatból tudja, akkor legyen szíves és írja mega nevét!
A gond a felülettel és magával a szórással kapcsolatos. Ha a felület teljesen sima (értsd: tükröző) és a felhordás teljesen egyenletes, akkor olyan lesz a felület mint a tükör.
De azt remélem te sem gondoltad komolyan, hogy SZÓRÁSSAL, és mindenféle csiszolás és polírozás nélkül tökéletesen egyenletes felületet tudsz kialakítani ... Marad a galvanizálás, tetszik vagy sem.
maci
Nagyon pöpec aládolgozás kell ahhoz, hogy a krómfesték valóban krómhatású legyen. És ügyesen kell felszórni is.
Hiába krómfesték, ha érdes alatta a felület és még a festék is megfolyik. Semmit nem ér akkor. Ez kicsit már az autófényezési technológiákkal rokonítható.
A kérdező kérdése jogos, és nem kapott teljes választ.
Az a bizonyos "krómspray" valóban egy jó minőségű ezüst festék, és persze a kupakja nem avval készült, amit a dobozban megvásárolsz :) de azért ne gondoljuk, hogy minden kis műanyag kacat, bonyolult galvanizálási eljáráson megy át kezdve a zuhanyrózsátol sok kis kacatig. eleve a műanyagot elektromosan vezetővé kell tenni, hogy krómozni lehessen. létezik egy víz bázisú festék keressetek rá a chromdesign szóra, és evvel valóban a krómozást szinte 100 ig megközelítő felület érhető el, bármilyen anyagon. úgy tudom egyébként nálunk is lehet kapni ezt a festéket, és a német ebay on is láttam már. de ha valaki pontosan tudja hol lehet venni, és mennyiért, kérem ossza meg velünk. mert lehet festékszóróval "krómozni " csak be kell szerezni ezt a bizonyos festéket.
és aki kételkedne,hogy festékszóróval "krómozni " lehet szinte bármit íme egy video:
hazánkban 1 kilós kiszerelésben lehet kapni alapozót, magát a króm festéket és egy fedőlakkot edzővel, természetesen sajnos csak szettben, potom 130 ezer Huf + áfáért.
ez a mennyiség egy kezdő vállalkozásnak is elég induláshoz, ha valaki tudja, hol lehet kisebb mennyiségben megvenni, mindenképp ossza meg velünk. thanks :)
Hát sajnos a króm sprayk semmit sem érnek én megcsináltattam a kocsim műanyag belső elemeit, és az alufelniket velük: www.chromedesign.hu nagyon profi lett a festékek meg sem közelítik ezt a hatást minden tényleg mintha krómozva lenne!
Ez az eljárás nem egy egyszerű fényezés elég bonyolult ahogy fújják nagyon sok réteget visznek föl az alapra.
Remélem tudtam segíteni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!