Rosszat teszek azzal, ha eldobom a rágóm?
Figyelt kérdés
Mai napon mentem a sétáló utcán, ki akartam köpni a rágómat, és pont egy ilyen "körpad" mellett haladtam, aminek a közepébe egy kisfenyő van ültetve. Odadobtam a földjéhez. Azon kívül hogy nem oda való látvány szempontjából, ártottam a környezetnek?
Vagy ha egy erdőben eldobom? Csak mert ugye az elbomlik...
2009. márc. 4. 23:28
1/4 anonim válasza:
Szerintm a kukába valo papircsomagva csomagolva.
2/4 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy elbomlik, nem is tudod mi van benne...
Mondok néhányat: gumi-arábikum, PVC-származék, más egyszerű és összetett műanyagok, kőolaj-származék, lágyítók. Ezekből egy sem fog lebomlani. Amit kiköpsz az utcán rágó, az leragad az aszfalton, és majd elkopik. Talán. Esőben nézd az aszfaltot a járdán! Szép csillogós kerek pacák mindenütt... Szerintem kuka legyen inkább, és én is köszönöm neked, ha oda dobod.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, jobb ezt tudni, el is mondom mkinek!!
2009. márc. 5. 08:19
4/4 anonim válasza:
De öcsém mennyivel normálisabb ez, hogy legalább érdekel valakit...Bárcsak foglalkozna ezzel minden ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!