Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Egy autó 30 km-t halad északi...

Egy autó 30 km-t halad északi irányba, majd keletnek fordulva 40e-t megy. Mekkora utat tett meg, és mennyi az elmozdulása?

Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 12:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Szia. 9. es vagyok. immár felnőtt fejjel. :)

Egyszerre nagyn sok viszgára kellet tanulnom, így ezekre a nem volt idő!

Valóban ez neme lég egy vizsgához, a képleteket, és a sima feladatokat megoldottam, mert megtanultam.

ma volt a fizika vizsga, és remélem jó lesz, mert éjjel 2 ig a feladatok felett görnyedtem. felnőtt fejjel már nem olyan könnyű ez...

Még egyszer köszönöm neked a segítséget!

2012. jan. 22. 10:27
 12/14 fúróferkó ***** válasza:

Szívesen ,máskor is.

Tudom mit jelent felnőtt fejjel tanulni.

Én is munka mellett,levelező tagozaton végeztem el a villamosenergia ipari technikumot.( azt is már jó régen 1972)A hajdanában tanult tanulási módszerek segítenek abban ,hogy ma is tudok néhány dologhoz hozzászólni.

2012. jan. 22. 12:43
 13/14 A kérdező kommentje:

Hát nézd ( bár ezek után nem tudom tegezhetlek-e:) )

Ahhoz képest, hogy te is felnőtt fejjel csináltad, és nem is vagy már 25 éves, nagyon jók megmaradt benned minden! Gratulálok.

2012. jan. 23. 12:14
 14/14 fúróferkó ***** válasza:

Hát nézd!

Egész nyugodtan tegezz!Nem a tegezés,önözés határozza meg hogy valaki eligazodik ,vagy sem.Itt a neten a netikett ezt engedi.Mindenki tegez mindenkit.

Igen a látszat az ,hogy a műszaki tárgyak elég jól a véremben vannak,de mint előbb írtam ez az annak idején tanult módszernek köszönhető.

Nem bebiflázni,hanem 1.,leírni az ismert adatokat.

2., keresett adatot

3., Minden képletet ami kapcsolatos a témával.

Egyébként még csak 65 éves leszek.

2012. jan. 23. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!