Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Mikor hal ki az emberiség?

Mikor hal ki az emberiség?

Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 20:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%
Hát míg bírja a bolygó a strapát... ha bírja még sokáig, akkor a nap felrobbanásáig van időnk. :P
2009. máj. 20. 21:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként tényleg elég elszomorító, hogy innen menekülni akarnak... egy másik bolygó légkörét hogy tudnánk már megváltoztatni jó irányban ha mi bolygónkét is csak rossz irányba tudjuk? Mert max rövid ideig húznánk ki egy másik bolygón ha nem lenne normális légkör...

És ez az egész megint az, hogy Istent akarunk játszani, pedig nem vagyunk azok. Ezt a bolygót kaptuk, vigyázni kéne rá.

2009. máj. 20. 22:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Már most is lhetne úgy élni, hogy a környezetszennyezés 0 legyen, de az nem érni meg egy országnak sem. Még a kapzsiság lesz az úr, addig pusztítjuk a Földet. Ha az USA-ban (50 állam) csak 2 államban turbinák lennének, egész USA-t ellátnák árammal. De erre nincs pénz, mert szenet kell venniük a hőerőműbe és tömni kell a politikusoknak a zsebüket.
2009. máj. 22. 12:05
 14/20 anonim válasza:
100%
amikor mi emberek meg jobban tonkreverjuk...nah akkor....csak tolunk fugg....
2009. máj. 22. 13:49
 15/20 A kérdező kommentje:
Én szerintem ne mlesz időnk a nap felrobbanásásig, merlesz globális felmelegedés meg 250 millió év múlva melegebb lesz a bolygónk sokkal mint ma.
2009. máj. 22. 16:53
 16/20 anonim válasza:
100%
Hát én remélem, hogy nemsokára... mert amíg ember van addig gond is van... és az ember mindig csak a másik kárát akarja... és ha ez fog menni a jövőben is, ami nagyon is elképzelhető, akkor jobb, ha mihamarabb kihal és akkor nem kell ezekkel foglalkozni... nem is lesz, ki foglalkozzon vele...
2009. máj. 22. 20:51
 17/20 anonim ***** válasza:
65%
En optimista vagyok. Egy faj vagy fajta kihalása a termászeti környezet alakulásástól függ.A termászeti viszonyok a földtörténeti korok folyamán ciklikusan változtak és változni fognak. Az utóbbi idöben az emberiság tevékenysége folytán valóban nem a jó irnyban halad a a folyamat, de amikor majd szorul a hurok, biztos vagyok benne, hogy találunk majd valami megoldást. Szerintem, amából nezve, ezt a demográfiai robbnás meggállitásával lehet megállitani és visszzafordítani. Egyébként a Föld alig néhány évmilliár mulva igy is úgy elpusztul, amikor a Nap szupernovává válik. Kiváló tisztelettel TA Csikszereda
2009. jún. 8. 18:29
 18/20 anonim válasza:
Remélem minél előbb.
2011. febr. 22. 14:58
 19/20 anonim válasza:
Mikor hal ki az emberiség? Kb. 5 milliárd évvel a Föld elpusztulása előtt. Mikor pusztul el a Föld? 5 milliárd év múlva mikor a Nap az utolsó éveit "éli". A Nap 10 milliárd évig "él" ebből az időből már 5 milliárdot leélt. Itt a válasz 5 milliárd éve van a Földnek,mivel a Nap "halála" előtt annyira felduzzad és felforrósodik,hogy gyakorlatilag elpárologtatja a Földet. Az emberiségnek viszont bőven nincs 5 milliárd éve. 1-2 milliárd év szerintem max. De közbejöhet még bármi.
2014. szept. 20. 22:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Ki fog halni az emberiseg, nincsenek milló èvek, erre a kornyezet szennyezesre reagalni fog az anyabolygó.. Megmondani nehèz mennyi ideje van az embereknek,de ilyen utemben ahogy most haladnak a dolgok nem sok,nem szep jövő jön nem banjátok 1 percig se hogy mâr nem éritek meg.
2018. márc. 12. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!