Mi lenne az a felfedezés vagy találmány, amely megoldaná az emberiség jövőt illető gondjait?
Figyelt kérdés
A kérdés nehéz, hiszen arra vonatkozik, hogy mit nem találtak még fel?2009. nov. 8. 17:17
1/21 anonim válasza:
egy olyan szerkezet kell előbb ami kitörli a világból az önzést-haszonlesést, stb. és utána felteheted a kérdést újra.
2/21 anonim válasza:
Robbantsd fel a Földet, és soha senkinek nem lesznek már problémái... amúgy fogalmam sincs, hiszem egy gépet nem lehet feltalálni amitől minden ember boldog és gondtalan és gazdag meg sikeres lesz stb...
3/21 anonim válasza:
Semmi.
Mivel ha minden problémát megoldunk, akkor támadnak újak. Ilyen az emberi természet.
4/21 anonim válasza:
Pl egy vírus, ami kiírtja az emberiséget:D Szóval az ilyen világbéke, meg minden szép utópia csak a mesében van, a valóságban nincs olyan, hogy minden gondjukat meg tudjuk oldani.
5/21 A kérdező kommentje:
Valós, megvalósítható dologra lennék kíváncsi! Éppen ezért írtam ebbe a kategóriába. Értem az első két válaszoló álláspontját is, de a kérdés e módon nem lett megválaszolva.
2009. nov. 8. 17:33
6/21 anonim válasza:
Mondjuk sokat segítene, ha egyértelműen meg tudnád fogalmazni a kérdést. Milyen téren oldaná meg a gondokat?
- pénzügy?
- egészség?
- boldogság?
Ezek egymástól független dolgok, így csupán egyetlen találmánnyal nem lehetne megoldani.
7/21 anonim válasza:
Passz, de majd egyszer tesznek egy olyan felfedezést ami megoldja majd a Föld jövőjét illető gondokat :]
És szerintem nem feltétlen találmány kell ide. Az emberiségben a gond az EMBEREK.
8/21 anonim válasza:
kár lenne ezt bármilyen találmánytól remélni mert ilyen nem létezik.
egyáltalán mi az hogy találmány: egy műszaki újítás ami hasznot hoz valakinek. tehát az egésznek nem is az a lényege hogy az emberek gondjait oldja meg.
9/21 anonim válasza:
Volt már ez a kérdés, akkor a hideg fúziót hoztuk elő. Az olcsó, tiszta energia sok dolgot megoldana.
10/21 A kérdező kommentje:
Elsősorban az energia megtermelésére gondoltam. E mellett azonban a társadalmi problémák sem törpülnek el.
2009. nov. 8. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!