Miért változtatja meg timéa a hajviseletét? Mennyi Athalie hozománya? Mikor kerül timár életveszélybe? Mi a szerepe a kulcsnakés a malomnak? Ki nevezi timárt arany embernek?
ARANY EMBER
SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Talán el kellene olvasnod a könyvet.
Nyilván benne van mindegyikre a válasz.
Ha elolvastad - amit azért kétlek, akkor olvasd el még egyszer FIGYELMESEN. ugyanis minden kérdésre benne van a válasz. Én ugyan ezelött 30 évvel olvastam utoljára, de azért még emlékszem rá.
A hasjviselethez segitségnek: Amikor Timea meg ZSófi asszony a konyhában kukoricát esznek és beszélgetnek, eljön Athalie völegénye és az ö megjegyzése az, ami miatt Timea más firzurát csinál.
Attól még a tanár nem azért adta fel, hogy a válaszokat mástól kérdezd meg.
Ha nem emlékszel rá, olvasd el mégegyszer. Vagy ha lusta vagy rá, viseld a lustaságod következményeit!
Unalmas, persze. Anno én is halálra untam magam rajta, pedig nagyon szeretek olvasni. De attól még nem teljesen felesleges. Ha pedig csak úgy beírod a válaszokat, mások elmondása alapján, akkor magadat csapod be.
Mert ugye nem az iskolának tanulunk.
"Többet segítettetek volna ha válaszoltok, mivel nem tanácsokatkértem."
Ha meg ilyen arrogáns vagy, akkor ne csodálkozz, ha nem kapsz választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!