Átlátszó műanyag foltos (homályos) lett a körömlakklemosótól. Hogyan csinálhatom vissza?
Figyelt kérdés
Egy ébresztő óráról akartam a vonalkód ragasztóját leszedni. Le is jött, de helyette fehéren homályos lett a műanyag, gyakorlatilag még rosszabb lett. Fogalmam sincs miféle reakcióba léphetett a két anyag... Acetonmentes lemosó volt amúgy, a műanyag meg az a kemény, törékeny átlátszó fajta. Van mód a visszavarázsolásra?2011. nov. 11. 11:23
1/6 anonim válasza:
polírozás talán, de igazából semmi, feloldotta kicsit a felületet
2/6 A kérdező kommentje:
:(
És hogy tudok házilag polírozni, mivel???
Ez borzasztó.
2011. nov. 11. 11:36
3/6 anonim válasza:
Fogkrémmel, vattával és sok türelemmel.
4/6 anonim válasza:
Szerintem attol csak rosszabb lesz.
5/6 A kérdező kommentje:
Vajon kis lángot alá tartva nem válik újra átlátszóvá? Vagy még kormos is lesz...jajj.
Le kéne vágnom valami nagyon élessel a felületét. Inkább érdes legyen, csak ne homályos.
Egyéb ötlet?
2011. nov. 11. 17:51
6/6 anonim válasza:
Ha a tied az óra, akkor ne foglalkozz vele, valószínűleg csak rontanál a helyzeten. (Egyszer pillanatragasztót cseppentettem napszemüvegre, na azt is próbáltam polírozni, külön polírkorongot is vettem a praktikerben. De csak mattabb lett a felület. Túl puha anyag a műanyag ilyen szempontból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!