Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » A Mars aug.27-én állítólag...

A Mars aug.27-én állítólag olyan közel lesz a Földhöz, hogy olyan nagynak látszik mint a telehold. Ez szerintetek igaz? És ha igaz, szerintetek várhatók lesznek természeti katasztrófák? (nagyerejű földrengések, vulkánkitörések)

Figyelt kérdés
Az egyik barátom küldte nekem e.mailban,fényképekkel illusztrálva,milyen lesz majd az ég ha két Hold világít egyidejúleg.Állítólag ilyen még nem volt, a Jupiter kavart be.Szerintetek igaz?Nem "kamu"?
2011. aug. 6. 20:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát igen :) mindenhol arról áradoznak, hogy az új nemzedékeknek milyen természetes a sz.géphasználat, hogy mennyire vágják a kiskölkök is, stb. De valamiéer a guglit nem hajlandóak használni...
2011. aug. 9. 14:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem arra jó ez az oldal, hogy jókat röhögjünk, vagy elborzadjunk. Szerintem értelmes ember itt nem igazán tesz fel kérdést.

Pl. ez a kérdés is olyan, hogy egy fejlettebb általános iskolás alsós gyerek nem kioktat, hanem lazán kiröhög.

2011. aug. 11. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!