Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Honnan tudnám letölteni J....

Honnan tudnám letölteni J. Craig Wheeler “Kozmikus katasztrófák” című könyvét?

Figyelt kérdés

Alcím: A szupernóvák, a gamma-kitörések és a hipertér rejtelmei.

... a könyv végigköveti a csillagok háborgó életét - a születéstől egészen a halálig -, és elvezet bennünket a fekete lyukakká történő összeroskadás, az időgépként működő féreglyukak, a feltételezett bébi buborék-világegyetemek és a térre és időre vonatkozó, forradalmian új nézőponttal szolgáló tízdimenziós húrelméletek elképzeléséig. ...

2011. aug. 22. 20:26
 1/8 anonim válasza:
Internetről
2011. aug. 22. 21:22
 2/8 A kérdező kommentje:

Hogy mindenki értse:

Melyik weboldalról (weblapról, honlapról, webhelyről) tudnám letölteni az említett könyvet?

Esetleg ha valakinek megvan letöltött formában elküldené azt nekem?

2011. aug. 22. 22:17
 3/8 anonim válasza:
első voltam. hátha ez segít: [link]
2011. aug. 22. 22:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem megvan, nagyon jó könyv, de sajnos nem találom.Ha lesz felesleges sok időm, akkor lemásolom.
2011. aug. 22. 23:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Ennek nagyon örülnék, ha megtennéd. Előre is köszönöm. Másoknak is elküldeném aztán.
2011. aug. 22. 23:52
 6/8 anonim válasza:
és a linkem segített? vagy nem erre gondoltál?
2011. aug. 23. 16:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Amit küldtél az is hasonló, de az egy esetleges Földet érintő kozmikus katasztrófát tárgyal, amit egy nagy égitest közvetlen közelsége váltana ki a Földön. Ezzel a kérdéssel kb egy hónappal ezelőtt foglalkoztam, de azért az itt leírt részletek is érdekesek voltak. A mostani kérdésben említett könyv a csillagok életútjával foglalkozik, ami szintén valamilyen kozmikus katasztrófával ér véget.
2011. aug. 23. 17:27
 8/8 anonim válasza:
áááá értem. gondolom a Niburu vagy melyik az amelyikről szó van.
2011. aug. 23. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!