Hogyan tudnék nukleáris reaktort építeni a fürdőszobában?
Meguntam a nagy villanyszámlákat. Mától fogva magamnak szeretném előállítani a villamosságot.Ti már építettetek ilyet? Tudnátok mutatni 1-2 tutorialt? egy blogot már találtam ezzel kapcsolatban: [link]
hol tudnék vásárolni berilliumot,trítiumot,és tóriumot?
Megvan... sikerult kikopnom a cigit, amit a rohogestol felre nyeltem.
Inkabb fejlessz aramot szobabiciklin dinamo segitsegevel... Vagy olvasd el inkabb a nyari kotelezot!
El kell keserítselek. A nagy villanyszámlákat még egy darabig nézegetheted. Ha megkérdezel olyan emberkéket, akik "hűdenagyon tudják a tutit, és támogatják az elképzelést a különféle ingyenenergia gépekről regélnek, azt fogják mondani persze működik, építsd te is meg... és mégis, mindegyikük (jobb esetben) befizeti a számláit. Vajon miért....
Amúgy még egy fürdőszobaméretben is lehet előállítani olyan nukleáris szerkezetet, hogy termeljen neked odahaza energiát. Csak az a probléma hogy olyan iszonyat sokba kerülne, hogy abból az összegből bőségesen tudod fizetni a mégoly drága csekkjeidet is évtizedekig....
sok sikert
szerintem előbb kisebb fába vágd a fejszéd, ha az megy, akkor belekezdhetsz ebbe is.
szerezz magadnak egy pohár homokot, az jórészt szilícium-oxid. abból csinálj kvarcórát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!