Miért kételkedem a holdutazásban?
Hali..
Annyira átlátszónak tartom a 62-63 mas holdra szállásokat ha már csak ha reálisa végig gondolom.
A legelső gondolat amin elgondolkodtatott ,hogy miért a hold túlsó oldalán landoltak az űrhajósok? Mivel a holdnak mindig ugyanazt az oldalát láthatjuk én biz isten ha eljutnék odáig olyan helyre tűzném ki az országom zászlóját hogy mindenki láthassa távcsővel + melléparkolnék a holdjáróval meg minden lommal ,hogy könnyen rálehessen találni. Vagy te nem így csinálnád??? Elvben itt megbukik az egész történet szerintem.
2. A másik amin nevettem mikor a mitológia vadász sorozatba bizonygatták az árnyékokat a fotón és egy terepasztalon kísérleteznek. A végén összehasonlítják a trepasztalost az eredetive. XD az nem tünt fel senkinek hogy ugyanolyan volt mind a 2 fotó?? Még jó ,hogy a NASA mindenben olyan lehetőséggel támogatta őket ami az igazukat bizonyítja. Nem abban kételkedek hogy nem lehetséges megcsinálni. Hanem abban hogy ezt AMERIKA meg tette volna pont a Vietnámi háborúközepén mikor minden pénzt a háborúba öltek.
Szerintem a hold hátsó oldaláról ami fotók vannak talán vannak azt egy olcsó kis úrszonda fotózhatta. Már ha egyáltalán a fotók eredetiek és nem az is kamu. Mért te láttad már hogy néz ki? Vagy valaki távcsővel saját szemével látta az USA zászlót?
Gondolom most letöltött fotókkal fogtok jönni. :D
"A legelső gondolat amin elgondolkodtatott ,hogy miért a hold túlsó oldalán landoltak az űrhajósok?"
Ki landolt a túlsó oldalán? o.O
Mindegyik az innenső oldalon landolt.
"62-63 mas holdra szállásokat"
69-ben szálltak először holdra.
De kételkedj nyugodtan.
Simán kételkedek.
Legyen igazad 69!
De ha én mondjuk dokumentálok egy találmányt ami fizikailag nem működhetne de mégis működik azt te elhinnéd??
Én csak azt nem értem, hogy maradt meg a lábnyoma az asztronautáknak? Tudtommal ahhoz, hogy egy lábnyom megmaradjon nedvesség kell az meg a Holdon nem nagyon van.
Nem azt mondom, hogy nem történt meg a holdra szállás, csak sok furcsaság van vele kapcsolatban.
Igen a hold szemcséi sarkosak.
de ez a válasz lehet kimagyarázás is a lábnyomra.
Én csak egyet nem értek..
A hold 1/6oda a földnek.
Légnyomása nincs.
Az asztronauta ugrál métereket.... De a por ugyanúgy porzik mint itt a földi gravitációnál. Nem kéne hosszabban vagy jobban vagy kevésbé?? Év milliárdok óta aprítja a hőingadozás a követ plusz mínusz 100c fok fényben és árnyékban a holdon. Szerintem kicsit volt ideje morzsolódni a kavicsoknak.
Na most ez hogy van ??
Jön a holdkomp belesüllyed 5cm -re a porba.. 3-4 ezer kilóról beszélgetünk. Aszt ha elosztjuk 6-al akkor is szép kis súly.
Egy űrhajós legyen 100 kg. elosztjuk 6al a gravitációeltérés miatt 16KG ,-Hmm ahhoz képest jó mélyre süllyed híres Amstrong lábnyoma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!