Kételkedem a nyelvtanáromban! Mit csináljak? Többi lent!
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy 2 hónapja járok egy tanárhoz,előtte már tanultam a nyelvet 4 hónapig csak a régi tanárnak el kellett utaznia külföldre így kénytelen voltam váltani.Napi 3 órákat tanulok és úgy érzem hogy egy helyben toporgok,nem tudom az én hibám e vagy a tanáré...nem tudom mit csináljak,váltsak vagy maradjak??
Volt már valaki hasonló helyzetben?
2011. szept. 22. 15:50
1/2 anonim válasza:
Nem biztos, hogy toporogsz. Nem használtok könyvet, amiben láthatnád a haladást?
2/2 A kérdező kommentje:
De használunk könyvet és jól haladunk de még sem érzem magamon hogy hatásos lenne....pedig tuti hogy haladunk és fejlődtem dolgokban de még sem érzem magamon.Nem tudom miért van ez?!
2011. szept. 22. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!