A Kerítésbe tüzet vezetni szabad e?
Azt ugye tudjuk hogy áramot nem szabad vezetni kerítésbe. Bár a villany pásztor nem tudom annak minősül e de mindegy.
De Tüzet szabad e? Pl ha égne a kerítésem teteje mint az olajfinomítókon a láng. Akkor Mi lenne? Volna valakinek valami beleugatási alapja lehetősége?
legfeljebb a tűzoltóknak tűzgyújtási tilalom idején!
Meg te is lemondanál hamar róla mikor kijönne a gázszámla!
(egyébként villanypásztor lehet a kerítésbe vezetni mert az nem okoz halált)
Hát, én is nehezen tudom a dolgot elképzelni.
Amúgy áramot sem tilos vezetni a kerítésedbe. Semmi sem tiltja. Pusztán csak ha belehal valaki amikor át akar mászni a kerítésen, akkor gyilkosságért el fognak ítélni.
Pl. a villanypásztorral azért sincs semmi gond, mert megnézném, hogy egy villanypásztor mikor csap agyon valakit. :D
Ebből kifolyólag gondolom a te ötleted sem ütközik jogszabályba. Pláne, hogy az látszik, hogy ég a cucc, tehát még "baleset" sem történhet, mert ki az a hülye, aki önként belenyúl.
De, mint fentebb már írták, nem lenne egy olcsó mulatság. Ha már van pénzed folyamatos éghetőanyag-utánpótlást biztosítani, alkalmazhatnál valami értelmesebb módszert is.
sztem nem mert tűzveszélyes
viszont áramot vezethetsz bele, saját telkeden
DE!!
J!!ól látható helyen, egyértelműen ki kell írnod h áram van a kerítésben!! Magyarul figyelmeztetned kell a betörőt!
múltkor mondták a híradóban h ezt így meg lehet tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!