A nők miért sikítanak ha megijednek?
A sikítás a különleges képességünk, szonikus hullámokat generálunk, és ezze próbáljuk megoldani a problémákat. Ha leesik valami, igyekszünk összetömöríteni alatta a levegőt, hogy megfogja, amíg oda tudunk kapni. (Sajnos a gyors reflex szuperképességet kellett feladni ezért, de hát valamit valamiért.)
Ha értelmes választ vártál, azt az előzőek már elmondták: figyelmeztetés. (Ijedtség az első érzelem, és ilyenkor kell figyelmeztetni valakit, hiszen általában veszélyhelyzetben szoktunk megijedni. Hogy adott esetben nem túl nagy dologtól ijedt meg az ember, és egyszerűbb lenne máshogy megoldani a problémát, más kérdés.) Kisebb problémáknál is hatásos, ugyanis pl. belőlem csak az vált ki sikolyt, ha valami szembe jön (és veszélyesnek tűnik), minden mást dermedten nézek. Így ejtettem már étkészletet, pár kiló befőttet más lábára (és a sajátomra), csuktam csomagtartót más fejére, estem le fáról... pedig egyszerűbb lett volna sikítani, és akkor a másik meghallja, és nem okozok neki sérüléseket.
Ez a rövidebb SEGÍTSÉÉÉG! =P
Amúgy én már több ízben fiút is láttam sikítani,úgyhogy...
19:53 igenis meg lehet érteni bennünket csak ahhoz odafigyelés kéne... Ami megüti az alapvető iqt az már egyből bonyodalom!?
Pl,nők,kismacskák,sportolók és kutyák??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!