A nők miért sikítanak ha megijednek?
Hmmm... Egyszer fordult elő velem ilyen helyzet. Elnyaltam az egy helyben álló biciklimmel, úgy h becsuktam a szemem és sikítani kezdtem a dőlés pillanatától kezdve a földet érésig. Pedig csak a lábam kellett volna leraknom.
Ezt azóta sem tudom megmagyarázni magamnak. XDXD
Nincs rá logikus magyarázat... XD
Férfiaknál, megfigyeléseim alapján ez van: párom apja vezeti a kocsit, balról hülyén jön valaki, kommentálja, de nem lassítana le és belénk jött a másik....
Amúgy nekem furcsa amit írsz, én max. akkor sikítok, ha megijedek, múltkor egy egér ugrott ki a szemetesből, amikor dobtam volna ki valamit. :D Remélem nem baj, hogy nem az elkapására koncentráltam. :D
Szerintem sok nőt hirtelen, váratlanul éri, amikor valamit pl. lever, nem is számít rá, megijed és ezért sikít, így nincs ideje kigondolni, hogy mégis mi a jó büdös fenét kéne tennie. A férfiak meg káromkodnak közben, ők se teszik meg mindig, amit kéne időben, lásd fenti példám.
Én egyszer levertem egy üveg sört, olyan reflexből kaptam el a levegőben, hogy csak bámultam, mi a fene. :D De sikítani ilyenkor nem szoktam.
Szerintem az lehet a háttérben, hogy a sikítással vészhelyzetben segítséget tud hívni az ember. Mivel általában a férfiak erősebbek, így pl. ha megtámad egy kutya, lehet, hogy én nem bírnék el vele, de a párom igen. Ergo az a fontos, hogy a párom mielőbb ott teremjen. Ergo sikítok, ahogy csak tudok.
Bár én hülye aggyal rendelkezem, mert még egy ilyen helyzetben is először végiggondolnám a lehetőségeket, és utána döntenék, hogy sikítok vagy megoldom magam, netán a kettő együtt. De elcseszett egy nő vagyok, ezt mindenki tudja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!