Tényleg megijednek a pici babák, ha szüleiknek megváltozik hirtelen a frizurája?
szia én csak a mi esetünket tudom elmondani a számodra!
Nekünk nem csak a frizura volt a gond hanem hogy a páromnak a számítógépezéshez szemüveg kell a munkájából kifolyólag és egyik nap úgy jött haza hogy rajta volt a szemüveg és a 2 hónapos kisfiammal akit éppen büfizettem amikor hazaért és iszonyú sírásba kezdett attól kezdve folyton sírt amikor apa szemüvegben volt! :s
A másik eset elmentem a fodrászhoz és jött velem a kisfiam is, békésen elvolt a hordozóban míg én nyiratkoztam!
De miután kész lettem és oda mentem hozzá elkezdett sírdogálni de nem volt vészes inkább csak ilyen hüppögés szerű volt!
Fel kellett vennem és a hangom és a szívdobogásom hallatán megnyugodott valamennyire de még voltak ebből a számára meglepődések és sírások!
Egy kis idő után hozzá szokott hogy anya az csak más a frizurája! :):)
Szerintem ez nem feltétlen csak a frizura, bár elképzelni sem tudom, egy pasinak milyen nagy változás lehet a haján, ha leváhják, gondolom, meg a válláig ért éőtte, utána meg tök kopasz...
Nekem mindig össze volt kötve, és amikor néha kiengedve meglátott furán názett, de tetszett neki, vigyorgott.
10 hónapos volt a lányom, amikor levágattam a copfos, lenőtt hajam, szépen be is festették. beköszöntem a lányomnak, de éppen csak intett egy "pát". nem ismert meg. amikor már közelebb mentem, nem volt, azonnal neki esett a friss frizurának:-)
az apjánál méregbe gurult, mert szerette az ő haját is markolászni. levágtam géppej 0,9-re, így nem tudott belemarkolni. azóta az ő fejét ütögeti:-)
Én általában összekötöm a hajam, mert hosszú és így praktikus.
Mikor először látott kibontott, vizes hajjal a fiam, először csak nézett-nézett kistányérnyi szemekkel, majd annyira elkezdett kacagni, hogy majd megfulladt!
Ekkor olyan fél éves lehetett, de azóta is nevet, ha kibontott hajjal vagyok néha, és olyan óvatosan nyúl a hajamhoz, mint a radiátorhoz, mikor megnézi, nem meleg-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!