Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg megijednek a pici...

Tényleg megijednek a pici babák, ha szüleiknek megváltozik hirtelen a frizurája?

Figyelt kérdés
Valahol már hallottam erről, és tegnap levágtam a férjem haját, és mikor meglátta a másfél hónapos kisfiam, olyan iszonyatosan elkezdett üvölteni, alig tudtuk megnyugtatni. Nem volt semmi különös kiváltó oka, készülődtünk fürdéshez a napi rutin szerint.
2010. dec. 19. 15:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz, nem a gyermekem, de a húgom napokon keresztül rám sem mert nézni, amikor levágattam a hajamat. Majdhogynem félt tőlem, nem szólt hozzám, nem nézett rám. Ja, és közel sem volt akkor már baba! Úgyhogy gondolom igen, előfordulhat:)

2010. dec. 19. 20:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Hosszú hajam van, mindig összekötve hordom...bár mostanában néha már ki is engedem. Nálunk nem volt gond, amíg pici volt nem látott kibontott hajjal, nagyobbacskán meg tetszett neki.

Apával sincs gond. Eleinte úgy beszéltük meg, ha félni fog a szakállától vagy megcibálja akkor levágja, de egyáltalán nem :) Azóta a bácsi a szakállas ember akinek nincs az néni :) Elég nehéz megmagyarázni 18 hónaposnak, hogy nem minden csupasz képű néni...

2010. dec. 19. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!