Honnan tudja a panír, hogy mikor jó a rántotthús?
Figyelt kérdés
A disznó, és a csirkehúsnak más-más a sütési ideje, de az ugyanolyan panírréteg mindig a megfelelő időben éri el az aranysárga szinét, amikor már jó a hús!2009. márc. 22. 21:05
1/2 anonim válasza:
Általában a háziasszony tudja, hogy a disznóhúst vékonyabbra vágja, kiklopfolja mint a csirkehúst.
Valamint a vastagabb rántott húst (pl. csirkecomb) kisebb lángon süti mint a szeletet.
2/2 anonim válasza:
ugyan ezt írtam volna mint az előző válaszoló. A csirke húst kicsit vastagabbra hagyom, a disznóhúst kiklopfolom, lassú tűzön sütöm. a vastagságon és sütés intenzitásán alapszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!