Halrudacska panír nélkül jó ebédre? Kb. mennyi kcal a 100 g?
A helyedben nem sz*rakodnék a panírral, edd meg, egészségedre. Amúgy azért nem jó, mert olvasd el, hány %-a hal valójában. DE!!! Ha már megvetted, semmi bajod nem lesz tőle, a fogyókúrádnak sem, csak máskor nézd meg a kaja összetételét, mielőtt megveszed. :)
Ott a doboz, a kalóriatartalom rá van írva.
nem feltétlen van ráírva energiatartalom!
ez ilyen kotyvasz kaja, a fene sem tudja mennyi energiatartalma van Kedves Kérdező, de rákereshetsz neten. ha már megtetted, nos, akkor erre más tippem nincs.
ebédre meg nem jó. éhhaláltól megvéd, de biztos hogy nem lesz ideális a szervezet számára, és kevésbé tápláló mint rendes halfilé.
ugye ennyit kérdeztél.
hát 162 kcal ír 100gramm panírozott halrúdra ha leszedted a panírt akkor kb 140
de ne olajban hanem sütőben süsd meg, de nem a paníron múlik szerontem hanem hogy hogy készíted, sütőben alufóliában kibélelt tepsiben, vagy grillrácson, sütőzacskóba eltudod készíteni nagyon finom ropogós lesz én is így szoktam
és tehetsz még mellé egy fej hagymát, sült hagyma nagyon finom mellé, meg a végén paradicsomkarikákat rá finoman rásül
főzzél hozzá kis rizst, és egyél hozzá egy adag salátát, mert ennyivel nem fogsz jóllakni
de amúgy jó ebédre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!