Diéta alatt mivel helyettesíthető vagy váltható ki a panír?
Figyelt kérdés
Imádom a rántott zöldségeket de nem szeretném egy adag rántott cukkiniért vagy karfiolért sutba vágni a fogyókúrámat.
De annyira ennék már....
2011. jún. 27. 22:22
1/5 anonim válasza:
húst lehet panírozni telj. kiőrlésű liszttel és zabpehellyel. zöldségeket még nem próbáltam. mondjuk ha fogyni akarsz akkor inkább hagyd ki a panírt, sok kalóriát megspórolsz vele.
2/5 A kérdező kommentje:
A paníros cuccok leginkább a bundába felvett zsiradék miatt hízlalnak ?Vagy csak általában?
Esetleg ha sütőben sütném zsiradék nélkül?Működhet?Valaki próbálta már?
2011. jún. 27. 22:30
3/5 anonim válasza:
Jól írtad, a zsiradék miatt nem jók. Diéta alatt csak főtt/párolt zöldséget és grillezett húst lehet enni. Én úgy elégítem ki a "rossz kajával" kapcsolatos vágyaimat, h heti 1-szer van egy nap, amikor azt eszem főétkezékor.
4/5 anonim válasza:
első vagyok.sütőben is ki lehet sütni, zsír nélkül. de amúgy akkor is inkább panír nélkül mint panírral ha már diétázik az ember. bár nekem nem kell fogynom, de most nyáron hogy bomba formában legyek diétán vagyok és ilyenkor nem eszem ilyen dolgokat egyáltalán, csak hátráltatják a fogyást.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek!
Akkor ha majd elértem a megfelelő súlyt eszem majd csak ilyeneket és akkor is ritkán... :(
2011. jún. 28. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!