Hogy kell cukrot kristályosítani?
Figyelt kérdés
Hali! a kérdés ott van légy szíves adj (értelmes) választ!2011. máj. 11. 13:21
1/5 anonim válasza:
Én úgy csináltam,hogy egy pohár vízbe beletettem 3 teáskanál cukrot,de sóval is megcsináltam ugyanezt.Tettem bele élelmiszerszínezéket,csak,hogy szebb legyen.egy hurkapálcikára spárgát erősítettem és belelógattam a vízbe.Később kiveszed és megkell várni még a víz elpárolog,tök szép volt.
2/5 A kérdező kommentje:
okéé.köszi!
2011. máj. 11. 15:39
3/5 anonim válasza:
Van egy gyorsabb verzió is:
Melegíted lassan a vizet, ami így egyre több cukrot fog feloldani. Mikor már nem tudsz többet feloldani, akkor lassan elkezded hűteni.
A cukor a madzagra fog kicsapódni.
4/5 anonim válasza:
Vízüveggel is lehet tudtommal, de azt NE edd meg...
5/5 anonim válasza:
4pohár cukrot összefőzöl 2pohár vízzel, hagyod kihűlni beleteszel egy madzagot vagy egy fa pálcát és hagyod. Ha nagyokat akarsz akkor az olyan 1-2 hét lessz! Ezt utána meg is eheted de szerintem pl. kitéve a falra v. máshova szebben mutat, főleg ennyi idő várakozás után... én ajándékba is vittem már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!