A 10-es tomorites mit jelent a kepeknel? Egy fotopalyazatra meg van adva mekkora lehet max a hosszabbik oldal, es a vegen az, hogy 10-es tomoritessel. Az mi?
Az biztosan nem a felbontásra vonatkozik.
JPG-t kérnek esetleg? Van, ami program így írja ki a jpg-tömörítésnél, de furcsa lenne így meghatározni.
Mutasd, hol a pályázati kiírás? ha elolvasom, talán jobban megértem.
Hát akkor valószínűleg az, amire gondoltam, a JPG tömörítési foka (a JPG veszteséges tömörítésű képformátum, ha jobban tömörít, csökken a fájlméret, de romlik a képminőség).
Amikor mented a JPG képet, kell lennie egy beállítási lehetőségnek, ahol megadhatod, mennyire tömörítsen program.
Pl. Photoshopban
Mentéskor "Quality:" max. 12 lehet, akkor lesz a legnagyobb, de legjobb minőségű kép. Gondolom, itt kell beállítani, hogy 10.
A DPI valóban a felbontásra vonatkozna, de arról nincs szó, pixelben adták meg a képméretet (mindegy, milyen a felbontás).
Hu, 17:03, most jól megijedtünk :)
Kérdező, tudod már, mit fogsz fotózni? Csak érdekesen hangzik, kávé- és csokikedvelő vagyok :)
A kiállítás, a nyeremények, vagy csak a játék kedvéért pályázol?
Azt a kepet kuldenem be, ha kapnek jelentkezesi lapot, de amint latom semmi nem lesz belole. Talan felteszem istock-ra. Es csak hobbibol csinalom :)
Hát, a budapesti képeid jobban tetszenek, ez nekem túl photoshopos.
sxc.hu-t ajánlom még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!