Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Angolosok egy kérdés. Mit...

Angolosok egy kérdés. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Mit jelent az hogy "Now you got blazing" ? Ideje fellángolnod? vagy mit? ill. a got mire vonatkozik a mondatban? mert rengeteg ilyen mondatot látni filmekben zenékben stb. mi a neve ennek a "got szerkezetnek" ? köszi aki válaszol!:)
2011. márc. 4. 15:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
a blaze jelentése "lángolni" te utolsó, neked van középfokúd? pff hülyegyerek. lefogadom hogy nem vagy több 16nál... ha majd 3évig fogod alkalmazni az angolodat azután ugass, te csira.
2011. márc. 6. 10:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Nemcsak az hanem takarodni szlengben is te idióta

Nem nyert nem 16 de mindegy.Úgy látom nincs értelme veled tovább vitatkozni mert barmokkal semmi értelme.

Az előttem szólok mind engem igazolnak és nem téged kiscsira.

Innentől kezdve én befejeztem ezt a vitát.Hülyékkel úgy is értelmetlen.

2011. márc. 7. 14:11
 13/13 anonim válasza:
HÁROM ÉVIG ALKALMAZNI... ha tényleg intenzíven használnád az angolt száz százalék hogy találkoztál volna már ezzel a szerkezettel egyébként meg TE KÉRDEZTED ők meg válaszoltak nem értem miért kérdezel ha van már egy meggyőződésed és semmi más választ nem fogadsz el...
2011. dec. 15. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!