Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Angolosok egy kérdés. Mit...

Angolosok egy kérdés. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Mit jelent az hogy "Now you got blazing" ? Ideje fellángolnod? vagy mit? ill. a got mire vonatkozik a mondatban? mert rengeteg ilyen mondatot látni filmekben zenékben stb. mi a neve ennek a "got szerkezetnek" ? köszi aki válaszol!:)
2011. márc. 4. 15:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Got a get-nek a múlt ideje.
2011. márc. 4. 15:32
 2/13 A kérdező kommentje:
fúú tényleg? nahát nem mondod? MIRE vonatkozik itt a got ill. miért van a mondatban mit hangsúlyoz vele ez volt a kérdés. a hülye is tudja hogy a get nek a múlt ideje.
2011. márc. 4. 16:16
 3/13 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló csak segíteni szeretett volna, ha ez nem tűnt volna fel.

A kérdésre nem tudok választ adni.

2011. márc. 4. 16:57
 4/13 anonim válasza:
Begyuladtàl?
2011. márc. 4. 17:05
 5/13 anonim ***** válasza:

Kisbarátom tekérdezted h. a got mire vonatkozik.

De már meg is bántom h. próbáltam vmit segíteni.Ha meg nem tudsz angolul akkor menj el egy nyelvtanfolyamra.Ennyi.

2011. márc. 4. 17:05
 6/13 A kérdező kommentje:
kisbarátom, középfokú nyelvvizsgám van...Csak tudod az a gond hogy én eddig a nyelvtankönyvben ilyennel még nem találkoztam....
2011. márc. 4. 17:22
 7/13 anonim ***** válasza:

középfokú nyelvvizsgád van, mégis "lehurrogtad" a legelső értelmes válaszadódat!

Te vagy az egyik példája annak, hogy a bizonyítvány semmit sem számít az életben, annál sokkal inkább a MÁSOKKAL VALÓ KEDVESSÉG:)

Kisbarátom:)

2011. márc. 4. 17:24
 8/13 A kérdező kommentje:
na hát ti aztán krva értelmesek vagytok. kössz a semmit
2011. márc. 4. 18:57
 9/13 Csabi34 válasza:

Get + ing-es alak az angolban valamilyen cselekvés elkezdését jelenti, pl. Let's get moving - Haladjunk, menjünk innen.

A "blaze" szónak 2 gyakori szleng jelentése van, amikor a "get blazing" szerkezetet használják:

1. füvet szívni

Let's get blazing = Szívjunk be!

2. gyorsan elhagyni egy helyiséget, elhúzni.

Let's get blazing = Húzzunk innen!

2011. márc. 5. 11:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Ahogy a 7. hozzászóló mondta TE VAGY az élő példája annak h. manapság a papír kb. annyit sem ér h. ki tud vele törölni a segged.Manapság már a leghülyébb is megszerzi a nyelvvizsgát aztán döngeti a mellét mint holmi king-kong.

Úgyhogy kisbarátom sztem legközelebb k.rvára gondold meg hogy egyáltalán beröffents ide vmit.

Ja és amúgy nekem is van középfokúm.És nem csak könyvekből tanultam mint te kisbarátom.

és ha nem tetszik vmi akkor - Now you get blazing!!!

2011. márc. 5. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!