Angolosok egy kérdés. Mit jelent ez?
Az első válaszoló csak segíteni szeretett volna, ha ez nem tűnt volna fel.
A kérdésre nem tudok választ adni.
Kisbarátom tekérdezted h. a got mire vonatkozik.
De már meg is bántom h. próbáltam vmit segíteni.Ha meg nem tudsz angolul akkor menj el egy nyelvtanfolyamra.Ennyi.
középfokú nyelvvizsgád van, mégis "lehurrogtad" a legelső értelmes válaszadódat!
Te vagy az egyik példája annak, hogy a bizonyítvány semmit sem számít az életben, annál sokkal inkább a MÁSOKKAL VALÓ KEDVESSÉG:)
Kisbarátom:)
Get + ing-es alak az angolban valamilyen cselekvés elkezdését jelenti, pl. Let's get moving - Haladjunk, menjünk innen.
A "blaze" szónak 2 gyakori szleng jelentése van, amikor a "get blazing" szerkezetet használják:
1. füvet szívni
Let's get blazing = Szívjunk be!
2. gyorsan elhagyni egy helyiséget, elhúzni.
Let's get blazing = Húzzunk innen!
Ahogy a 7. hozzászóló mondta TE VAGY az élő példája annak h. manapság a papír kb. annyit sem ér h. ki tud vele törölni a segged.Manapság már a leghülyébb is megszerzi a nyelvvizsgát aztán döngeti a mellét mint holmi king-kong.
Úgyhogy kisbarátom sztem legközelebb k.rvára gondold meg hogy egyáltalán beröffents ide vmit.
Ja és amúgy nekem is van középfokúm.És nem csak könyvekből tanultam mint te kisbarátom.
és ha nem tetszik vmi akkor - Now you get blazing!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!