Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Miért kell kivenni a mandulát...

Miért kell kivenni a mandulát szinte mindenkinél?

Figyelt kérdés
Nem hiszem ugyanis, hogy a természet csak azért teremtett valamit, hogy az ember, ha eljut arra a szintre, hogy ezt kivitelezhesse, kivegye...
2011. febr. 10. 21:02
1 2
 11/15 a_maestro_főnök válasza:
nekem megvan és igy ajó.. ...azért veszik ki mert azt hiszik hogy ha ez begyullad akkor ettől betegednek le folyamatosan gyakran hónapokig elhuzodó betegségek oka lehet (akár)..
2011. febr. 11. 18:57
 12/15 A kérdező kommentje:

"Nem tudom, a környezetemben kevés embernek vették ki a manduláját. Szóval nem tudom, honnan van ez a statisztikád, szerintem téves. "

Lehet, hogy csak én látom rosszul, mindenesetre nekem szerintem több ismerősömnek vették ki, mint akinek nem. Egy olyan kép alakult ki emiatt bennem, hogy olyasmi ez, mint a bárányhimlő, szinte mindenki átesik rajta.

"Amúgy meg a "természet" nem tervezte az embert, nem egy olyan gép vagyunk, amit azzal a céllal hoztak létre, hogy emberkedjen. Kialakultunk, eközben átalakultunk, vannak felesleges, vagy kevésbé hasznos dolgaink. Például a farokcsont, baromira fáj ha ráesel :S"

Persze, de azért nagy általánosságban igaz, hogy aminek nincs haszna az elcsökevényesedik.

2011. febr. 11. 20:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Mint mondtam, van haszna, csak nem létfontosságú.
2011. febr. 11. 20:51
 14/15 anonim válasza:
olyan mint a vakbél(vagy féregnyúlvány) régen még volt szerepe, aztán ma már annyira nincs, és ha gondot okoz akkor inkább kiveszik
2011. márc. 1. 00:18
 15/15 gabes08 válasza:
- az hogy itt ez a divat az hülyeség. az emberek maguk döntik el h. akarnak e gócot, akarnak e mandulagyulladást, vagy megszabadulnak e tőle. én személy szerint több negatívumot látok a "rossz" mandulákban mint ha nem lenne. Hasznos, mert harcol a baktériumokkal. De a hátránya sokkal több, és ez esetekben indokolják az eltávolítást. jah és az antibiotikumos kezelés baromság, csak addig ér valamit amig szedjük..
2012. nov. 13. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!