Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Elektromágnesekből és Tesla...

Elektromágnesekből és Tesla munkája alapján lehetséges hogy egy elméletben működő és gazdaságos örökmozgót találtam ki?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 01:39
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Az elektromágnesek csak arra kellenek hogy a teljesítményt növeljem és állandó szinten tartsam a mágnesességet. Ha sima mágnest használok akkor is működik (elvben) és ekkor már tudok vele energiát termelni, ezért ha van a gépben elektromágnes és sima mágnes is akkor a kezdeti energiát ha visszacsatolom az elektromágnesekbe azzal tudom növelni a teljesítményt. És ha elértem a kívánt teljesítményt akkor nem növelem tovább az elektromágnes erősségét, így a többlet energia amit kapunk már "szabad".
2011. jan. 16. 11:31
 12/23 anonim ***** válasza:
89%
Szegény Teslaból lehetne csinálni örökmozgót! Ilyen ökörségek miatt megállás nélkül foroghat a sírjában, biztos rá lehetne kötni egy dinamót!
2011. jan. 16. 11:48
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha létezne, létezhetne ilyen szerkezet, már régen megépítették volna, nem gondolod? Mondjuk elsőnek talán pont Tesla, aki talán egy pöttyet jobban értett az ilyen dolgokhoz, mint (feltételezhetően) te ...

maci

2011. jan. 16. 11:55
 14/23 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam hogy én zseni vagyok, csak azt mondtam hogy elvileg működik. Aki meg kicsit jobban utánanéz tudja hogy Tesla is épített örökmozgót csak épp azt nem mondta meg senkinek hogy hogy működik. Ő a tömeggyártáson gondolkodott, hogy mindenkinek elérhető legyen.
2011. jan. 16. 12:10
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"Aki meg kicsit jobban utánanéz tudja hogy Tesla is épített örökmozgót"

Aki egy kicsit is tájékozott a témában! :-D Nagyon nagy. Röhögnöm kell! De akkor miért teszel fel kérdést, ha ez kvázi "bizonyított" "tény"? Kérdezősködhetsz a tudomány topic-ban, de itt max körberöhögnek, mert akik itt válaszolnak, azok Egely helyett fizika könyvat olvasnak! ;-D Túl sok bátorításra itt ne számíts! Építsd meg, mutasd be, akkor majd savazáson kívül talán más is kijut.

2011. jan. 16. 12:19
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nézz utána a termodinamika főtételeinek. Akármilyen is a szerkezeted, ha örökmozgó, akkor a már a mai fizikai tételeknek is ellentmond.

Másik. Ha valaki csinál valamilyen nagy dolgot (~Tesla és az örökmozgó, Egely ésa a különböző csodagépei) és nem mondja el senkinek sem, hogy hogy működik -> csalás az egész.

2011. jan. 16. 12:34
 17/23 anonim válasza:
amennyiben működik jelentkezz nálam csak megszedem magam XD
2011. jan. 29. 22:04
 18/23 anonim ***** válasza:

"ha van a gépben elektromágnes és sima mágnes is akkor a kezdeti energiát ha visszacsatolom az elektromágnesekbe azzal tudom növelni a teljesítményt."

Látszik, hogy kukkot nem értesz a fiziához.

De csináld meg a géped, és akkor majd kiderül.

2011. jan. 30. 01:00
 19/23 anonim ***** válasza:

Ha megépíted ,visszacsatolod és önfenntartó vagyis örökmozgó ...nos akkor az Egely ad 2 millát ha megvizsgálhatja.

Sok sikert!

2011. jan. 31. 22:45
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

01-16 07:34-es hozzászóló vagyok

Olvasom, hogy mágnesekkel akarsz babrálni... szerintem előbb nézz utána olyan egyszerű dolgoknak, mint pl. hogy működik egy EI vasmagos sz*rnak a felmágnesezése.

Amúgy azt hallottam, hogy Egely nem volt mindig ilyen hlye. Régen a KFKI-ban dolgozott, de volt egy biciklis balesete és beverte a fejét. Akkor változott meg. Kirúgták a munkahelyéről és elkezdett fizikai képtelenségeket összeszedni. Ja, meg összeesküvés-elméleteket gyártani.

2011. febr. 19. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!