Két vezetőt (réz vagy hasonló) hogyan lehet egymásba kapcsolni? Jól tudom?
Ebben az esetben valóban jobb, ha inkább szakemberre bízod a dolgot, az elektromos áram nem játékszer, könnyen okozhat halálos áramütést is!
Nem akarlak megbántani, de ha ennyire nincs technikai érzéked, akkor inkább ne nyúlj villanyáramhoz! Egy teljesen szakszerűtlenül elkészített elektromos kötéssel nem csak a saját életedet teheted kockára, hanem mindazokét is, akik utánad az általad toldott vezetéket megfogják, arrébb teszik, takarítanak mellette, vagy esetleg csak véletlenül hozzáérnek.
Szerintem inkább ne kísérletezz.
Pedro
"Holdon élsz?" válaszoló vagyok.
Na most nem leb@szni akartalak, velem az a baj, hogy én falusiként ebben nőttem fel hogy "mindenhez értek picit" fajta vagyok és olyan hihetetlen számomra hogy két kábelt valaki nem tud össze kötni.
De megértelek téged is és akkor hívj egy ismerőst aki ezt megoldja neked, szerelőt ne mert annyi pénzért nem éri meg ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!