Ha valaki 1057 ferfival/ferfivel lefekszik 12 ora alatt, akkor az 40 mp-ig volt atlagban vele?
Figyelt kérdés
Valamit elszamoltam?jan. 21. 10:44
1/9 anonim válasza:
Idézem az illetőt: "in and out, 20 seconds maximum".
2/9 Kólauborkával válasza:
Nápam 12óra az 12*60perc, tehát 12*60*60 másodperc, ami: 43200 mifelénk, ezt elosztod 1057emberrel, tehát 43200/1057 ami kb.:40,87, ami majdnem 41mp.
Nem számoltál el semmit.
3/9 A kérdező kommentje:
Koszonom, elbizonytalanodtam.
Ez igy azert nem olyan nagy dolog, ha folyamatosan lettek volna benne 3-an az lett volna durva.
jan. 21. 11:50
4/9 Kólauborkával válasza:
Szerintem ez mindenhogy durva, ráadásul értelmetlen is. Ez már élvezetet sem nyújt egyik félnek sem.
5/9 anonim válasza:
#4 Hírnév. Felmész a narancs-fekete oldalra, megnézed a ranglistát, top 10-ben van, előtte meg a kutya sem ismerte.
6/9 Kólauborkával válasza:
Én inkább nem megyek fel ilyen oldalakra, de köszönöm :)
7/9 A kérdező kommentje:
Mi az a narancs-fekete oldal? Ha nem akarsz neki reklamot, privatban is tokeletes lenne, mert nekem nincs meg. :)
jan. 21. 16:58
8/9 anonim válasza:
Persze mindenki ennyire prűd mi, hogy senki sem ismeri a világ egyik top 10 leglátogatottabb oldalát. :D
9/9 anonim válasza:
A valósággal képben vagy? Netán ennyire képtelen vagy figyelembe vanni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!