Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Fogyasztásmérő hogyan írhat...

Fogyasztásmérő hogyan írhat power factor-ra kettest?

Figyelt kérdés
Voltcraft cost control 3000 a CosFi-re nagy ritkán kettest jelez, ami nem értem mit jelent, vagy hiba? Egynél tudtommal nem lehet nagyobb ez a power factor.

#fogyasztásmérő #kijelzés #Voltcraft #Power Factor #Cosfi #Teljesítménytényező
dec. 6. 09:07
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Power factor, magyarul teljesítménytényező, a feszültség és az áram közötti szög koszinusza, az pedig valóban nem lehet nagyobb 1-nél.
dec. 6. 12:12
 2/6 Mojjo ***** válasza:
86%
Ez nem egy hibakód/hibajelzés a műszeren?
dec. 6. 12:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a trehányul megírt firmware valamilyen perióduskiesési zavar hatására produkálja ezt a hibát?
dec. 6. 15:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Simán FW hiba szerintem is.. klíma fogyasztást mérek vele, és ha épp 1-es a CosFi, még akkor sem feltétlenül pontos. Sokszor csak nulla egész alatt összevissza ugrál. Nem keressek, de ha esetleg ha valaki tud ajánlani ennél jobb fogyasztásmérőt nem horror áron, azt megköszönöm.
dec. 8. 08:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Kidobás előtt próbáld megjavítani. Lehet, hogy csak meghibásodott a primitív tápegysége, és a túl nagy hullámosság miatt bolondul az elektronika, esetleg kirohadt benne az elem, stb.
dec. 8. 09:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Az elemek azok biztosan jók benne.

Induktív fogyasztókat ellenben pontosan mér.

Belemézhetek, bár gondolod, hogy hibás? Szerintem szimplán nem alkalmas klíma fogyasztás mérésére.

dec. 9. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!