Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ultratech ut-pm164 fogyasztásm...

Ultratech ut-pm164 fogyasztásmérőn hogyan működik az összfogyasztás mérő?Eddig nullát mutat,próbáltam hajszárítóval,telefontöltővel nyomtatóval,igaz rövid időre,és csak a pillanatnyi fogyasztást mutatja,meg a hálózati feszültséget,és az egységárat.

Figyelt kérdés
Hibás a termék,vagy én csinálok valamit rosszul?

tegnap 10:08
 1/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%
tegnap 10:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi,de ezt adták hozzá.
tegnap 10:51
 3/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%
Nem ezt a választ vártam. Oda van írva, azt csináltad vagy valami, ami értelmezhető reakció.
tegnap 11:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Elolvastam.Azt csináltam ami oda van írva...Reméltem valakinek van valami trükkje.
tegnap 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha új a készülék, akkor az összfogyasztásra 0-t kell írnia. Hajszárítót ha bekapcsolva hagyod, akkor 1-másfél óra múlva vált át 1-re. A telefontöltő meg a nyomtató annyit fogyasztanak, hogy folyamatos üzemben is több nap után vált csak 1-re a számláló.
tegnap 15:41
 6/7 A kérdező kommentje:
0.0 kWh-át tud mutatni,de este letesztelem 2 órán keresztül nagyfogyasztóval.
tegnap 15:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Számol már,csak kell neki a kakaó
tegnap 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!