Valaki lefordítaná ezt nekem angolra?
Figyelt kérdés
Gyakran hallhatjuk ezt a szót:béke.
És amikor ezt halljuk, rögtön a fehér szín, a fehér galamb, a fehér zászló, és a világszerte ismert béke jele jut eszünkbe.
2010. nov. 4. 19:00
1/6 anonim válasza:
Peace: we can hear this word very often. When we hear this, white color, white dove, white flag, and the world known peace sign comes to our mind immediately.
2/6 anonim válasza:
We often hear this word: peace.
And when we hear it, we instantly think about the white colour, the dove, the white flag and the worlwide known peace sign.
5/6 anonim válasza:
második a jó ha a -d-t nem számítjuk, bár én inkább the color white-ot írnám...
6/6 anonim válasza:
Az elsőből is ki lehet szűrni a lényeget de kicsit értelmetlen, angoltalan. A második jobb de én is inkább "the colour white"-tal írnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!