Desztillalt viz?

Figyelt kérdés

A desztillalt vizet hova kell kionteni? 5L-rol van szo, nem akarok kart tenni a csoveknek vagy valami, nem vasalok, de kadba wc be vagy hova?

Utana ha ures es jol kioblitem akkor tolthetek bele vizet vagy olyan az oldat mint az olajnak csak atlatszo es "nem jon le" suruseg miatt?

igen egy fiatal felnott vagyok aki ilyeneket nem tud de kene viz, sporolni akarok de ebben nem vagyok jartas. Szeretnek minel tobb oldalrol tanacsok kerni. Koszonom.

#fizika #H2O #Desztillalt viz
aug. 29. 08:41
 1/7 anonim ***** válasza:
5%
aug. 29. 08:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Bocsi de, "1999/45/EK irányelv módosításáról és hatályon kívül helyezéséről, valamint az 1907/2006/EK rendelet

módosításáról. Az Európai Parlament És a Tanács 1272/2008/EK Rendelete" meg azon belul 5 millio rendeletet meg jogszabalyt nem igazan neznek at.

Ha tud valaki valaszolni aki jartas ebben, hogyha kiontom, hova kell, es ha jol kioblitem sima vizzel sokaig akkor ihatok e utana belole?

aug. 29. 08:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem a problémádat, akkor a desztillált vizet tartalmazó flakont akarod felhasználni csapból jövő ivóvíz tárolására.

0. A desztillált víz igen tiszta víz.

1. Nyugodtan kiöntheted bárhova, nem tesz kárt sem a lefolyórendszerben, sem a kádban vagy a WC csészében. Cserepes virág locsolására is felhasználhatod, vagy kint a szabadban is kiöntheted egy fa tövére.

2. Nem szükséges kiöblíteni. Amikor kiöntötted belőle a desztillált vizet (vagy ioncserélt vizet) akkor a legtisztább a flakon belseje. Innentől már a csapvízzel is csak koszolni tudod.

Nem is értem, min akarsz spórolni, vagy hogyan...

[Először azt hittem, hogy vicc a kérdés...]

aug. 29. 09:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Koszonom csak erre voltam kivancsi, google-n utana nezve is ezeket irjak pont amit te, csak nincs benne asvanyi anyag, de meszesedesre meg ilyenekre egyebkent jo is raadasul ha jol olvastam, de ezek ugye ilyen www.mindentudok.blog.tudomazt.hu szeruek, de azokat nem szeretem annyira, itt sem bizok a velemenyekben de azert a tobb velemeny osszeadva valamit jelent.

Csak sporolni akarok, mert egy karton szent kir. asv. viz eleg draga nekem meg nem tudom cipelni nincs kocsim bevasarolni igy is nehez. szoval ezert szeretnek ilyet. Nemtom max leontom az emeletrol mert ugyis ott locsolni szokott a szomszed betonra bar nem tudom minek csinalja mert csak parasitja a levegot este, de igy legalabb lesz okom ra mert o mindig csinalja.

koszonom.

aug. 29. 09:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Nemtom max leontom az emeletrol"

Ne tedd! Neveletlenség. Vidd le, és öntsd egy fa, vagy bokor tövére.

aug. 29. 09:56
 6/7 A kérdező kommentje:
de itt nincs fa max a beton keritessel ellatott hatalmas fak.. most en nem fogok atmenni oda. inkabb elvegzem amit a no vegezne a betonon vegigmegyek a 4. folyoson aztan szetontom a betont, marmint szetlocsolva. megsporolva neki egy munkat ez meg joszivuseg szerintem. tenyleg nincs itt fa. se noveny ebben a tarsashazban. fogalmam sincs hova ontsem. jo max a wc-be aztan kesz.
aug. 29. 10:08
 7/7 anonim ***** válasza:
82%

Te beteg vagy? Öntheted a wc-be, fürdőkádba, mosogatókagylóba bárhova. Leírták már.

Erre jössz azzal, hogy majd kiöntöd az ablakon.

A spórolást én még mindig nem értem. Lesz egy üres flakonod. Ez miben segít téged abba, hogy nem kell hazahordanod drága ásványvizet :D

Én egyébként csapvizet iszom. Nem kell se ásványvíz, se ioncserélt, desztillált víz.

aug. 29. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!