M dzsuzeppe kérdése:
Miért mondják az algériai bokszolónőt férfinak?
Figyelt kérdés
Megnéztem a régi , gyermekkori, ifjúkori fényképeit. Egyértelműen kislány, később nő volt. A családjába ez sose volt kérdés, gondolom női teste, női szervei vannak,női testként működik. Ehhez képest az hogy fiússan néz ki, meg álítólag a génjeibe férfias jelleg is van az elég mellékesnek tűnik. Különben nem lehet ritkasság ay élsportolók között. Engem az bosszant hogy a háttérhatalomtól irányított média megint megtámadott egy embert, és lealázta.aug. 20. 12:01
31/35 anonim válasza:
méhe nincs, mikropénisze és belső heréi viszont vannak - ez így elég tényszerű talán
32/35 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki a kérdésre nem lehet igen nem fekete-fehér választ adni. Inkább nézőpont kérdése.
nov. 8. 10:06
33/35 Mojjo válasza:
@32: Ennél egyértelműbb nehezen lehetne...
34/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom! Például ha már anatómia előjött, van-e női szerve, nőként éli meg magát? Vagy csak reklám az egéssz?
nov. 8. 14:09
35/35 anonim válasza:
Egész életében nő volt.
Annak született, úgy élt. Megverte az orosz csajt, erre kitalálták, hogy férfi.
Tokióban is ott volt, senkiben nem merült fel, hogy férfi lenne…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!