Az olasz bokszolónő miért adta fel a meccset?
Ahogy a szájáról le pehetett olvasni: "én nem tudom ezt a férfit legyőzni"
Teljesen esélytelenül indult egy valamiért nőnek elfogadott de férfiként született ellenfél ellen. A testi épsége fontosabb volt egy meccsnél amit úgyse tudott volna megnyerni
Érzelmileg instabil volt, nézd meg a meccs utáni sajtótájékoztatót. Végigzokogta, meg a halott apjáról mutogatott egy képet.
Érdekes, korábban egy ellenfeléről nem hallottam hasonló reakciót.
Ja, tegyük hozzá, napok óta ment Olaszországban a tömeghisztéria, hogy ez unfair, ki se álljon, az edzője meg úgy küldte be, hogy legalább a menet végét bírja ki. Csoda, hogy ilyen hangulatban ez lett a vége?
Szomorú, hogy a magyar szövetség is elkezdte már ezt.
Tévedés, ez csak pletyka, a kromoszómája XX, a tesztoszteronszint magas.
valaki bedobta hülyeségböl ezt az XY ötletet, egy csomó mindenki meg terjeszti.
Mert gyenge volt, és ha visszanézed a korábbi meccseit akkor nem először adta fel hasonló módon, csak valamire kellett fogni a vereséget.
Az Algériai boxoló 36 meccsen csak 9 embert ütött ki, a 25 másik ellenfelenének akkor acélból vannak a csontjai vagy mi?
#6: talán így volt, de a lényeg, hogy ettől ő még nem lesz férfi, mert nő nemi jellegekkel rendelkezik, lánynak azonosították születéskor.
Ha pusztán a nemi kromoszómák szerint lehet valakinek a nemét meghatározni, akkor tucatnyi nem létezését el kell fogadnunk, hiszen XX/XY mellett vannak más kombinációk is.
Nem lehet ignorálni a fenotípust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!