Tojást lehet olyan gyorsan pörgetni hogy annyira felmelegedjen hogy kemény tojás legyen?
Figyelt kérdés
aug. 14. 06:17
1/8 anonim válasza:
A "pörgés" magától nem melegít, csak ha megfelelő súrlódás is valahogy fellép.
Ha atmoszferikus levegőben értelmezzük a témát, akkor a tojás előbb fog belsőleg összeroncsolódni és szétrepedni, mint ahogy megfőne!
2/8 anonim válasza:
A szuperszonikus szélnyomást valószínűleg kibírja egy erősebb falú tyúktojás, ezért puha alátámasztással egy katonai vadászgép külső burkolatára erősítve az megfőzhető.
3/8 A kérdező kommentje:
Ez mennyibe kerülne? Úgy értem hogy egy ilyen művelethez ami elfogy üzemanyag az nagyjából mennyi és mennyi pénzért?
aug. 14. 06:46
4/8 anonim válasza:
Katonai vadászgéppel? Hát azzal alaphangon kb. öt-tízezer euró lenne egy ilyen repülőút teljes költsége - tehát egy olcsóbb személygépkocsi beszerzési ára!
5/8 anonim válasza:
Na de minek ezzel ennyit vacakolni, sebtében mondok két módszert is, hogy kemény tojásod legyen:
1, tüzesen ránézel, lehetőleg közelről. Három percig lágy tojás, aztán egyre keményebb lesz.
2, Egy kg gipszet öntesz rá, meglocsolod vízzel, oszt' annyit.
+ 1 bónusz tipp
Ha nagymellű macák képeit nézegetem, akkor az én tojásaim mindig bekeményednek.
(vadászgép? még mit nem!)
:)
6/8 A kérdező kommentje:
Az első jó. Eleve nagyon perzselő a tekintetem. Múltkor is addig néztem a lány húsos fenekét míg az elkezdett füstölni...
aug. 14. 07:28
7/8 anonim válasza:
Na, most már ezt az egészet el lehet ganézni a "Humor" kategóriába - pedig a dicső indulás az "Alkalmazott tudományok" kategóriában esett meg!
🤦
8/8 A kérdező kommentje:
Arra már megvolt a válasz de attól még itt a helye, és az a válasz színvonalas volt
aug. 14. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!