Gallits Gábor Csaba2 kérdése:
Szerintetek mely nyelvekre és mi alapján mondható az,hogy logikus?
Figyelt kérdés
Én a Magyar és a Romani Cigány Nyelvekről olvastam azt,hogy logikus nyelvek és azért is tanulhatóak az egyik nyelvet anyanyelvként beszélők számára a másik nyelv,csak hogy példát mondhassak Nektek,mert a két nyelv szószerkezete hasonló és én beszélek a Magyar Mellett Roma Cigány Nyelven is#Magyar És Roma Logikus
aug. 11. 11:03
1/3 anonim válasza:
Leszámítva talán a franciák hülye számneveit miért is lenne bármely nyelv logikus vagy logikátlan, mitől számít annak? Kifejtenéd?
2/3 anonim válasza:
A lojbanra szerintem mondható. Legalábbis az alapján, hogy benne van a nevében: „logji bangu”, azaz „logikus nyelv”. A Wikipédia-oldalán biztos találsz még linkeket más nyelvekhez is, amik „logikusnak mondhatók”.
[link] enwp.org/Lojban
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen A Válaszokat És Nem Tudom Ez A Nyelv Logikusság Pontosan Honnan És Miért Számít,Azért Is Kérdeztem Meg Itt És Direkt Írok Mindent Nagy Betűkkel És Elnézést Kérek Ha Ez Zavar Bárkit Is És Tudom Ez Olyan Mintha Téli Torokból Üvöltve Beszélnék, Bocsánatot Kérek Mindenkitől.
aug. 13. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!