Van olyan módszer amivel meg tudom állapítani hogy az ikerházban lakó szomszédom otthon van e?
Próbáltál már kamerát felszerelni a házadra, ami a szomszéd kertjére néz? Ha megtennéd a szomszédod már szaladhatna is az Adatvédelmi Hatósághoz, te meg fizethetnél akár milliós bírságot is.
Egyébként miért is itt kérdezősködsz a szomszéd megfigyelésének lehetőségéről, miért nem a szomszédoddal akarod elsősorban tisztázni azt, hogyan tudnád az éjszakai munkáddal az ő nyugalmát nem megzavarni? Vagy valamilyen okból mégsem akarod a szomszédoddal tudatni, hogy szeretnéd tudni azt, hogy adott időpillanatban otthon tartózkodik-e?
Ilyen kérdéseket leginkább csak azok tesznek fel, akik illegálisan be akarnak hatolni valakinek a magánterületére - magyarán szólva észrevétlen szeretnének betörni!
Amúgy még hozzászólhatnék ehhez a most felvetett videózás témához - de inkább nem teszem, mert nem már akarom etetni ezt a trollt.
Meg átmenni becsöngetni és közölni vele hogy adjon egy naplót arról hogy a jövő hónapban mikor lesz otthon és mikor nem hát az elég húzós.
És még én vagyok a troll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!