Van olyan módszer amivel meg tudom állapítani hogy az ikerházban lakó szomszédom otthon van e?
Figyelt kérdés
jún. 29. 04:15
21/47 anonim válasza:
"Meg akik szerinti illegális rá nézni a szomszéd kocsijára"
Ilyen sületlenséget eddig csak te írtál.
A kérdésre pedig már kaptál válaazt.
22/47 A kérdező kommentje:
Hogy ne zavarjam éjszakai munkával
jún. 29. 08:07
23/47 A kérdező kommentje:
Ha kocsi átnézem és az alapján megállapítom hogy otthon van-e az ugyanaz mintha bemérném ez is egyfajta mérés
jún. 29. 08:08
25/47 anonim válasza:
Nem ugyanaz! - mert bár egy egyén lakásban való tartózkodása mutathat némi korrelációt a magángépkocsija nyilvánosan megfigyelhető pozíciójával, de az nem egyenlő egy magánlakás nyilvánosságtól zárt terére irányuló bárminemű helyzeti megfigyeléssel.
26/47 A kérdező kommentje:
Kertje ugyanúgy magánterület. És ugyanúgy adatokat gyűjtök róla. Magánterületéről csak éppen nem épületen belül. Bőven kimeríti a megfigyelés fogalmát.
jún. 29. 08:14
27/47 A kérdező kommentje:
Elég csak azt felírnom egy papír fecnire hogy milyen színű a kocsija és máris nagyon súlyos adatvédelmi törvényszegés vétségét követtem el.
jún. 29. 08:15
28/47 anonim válasza:
Kérdező - szerintem meg már rólad kéne az illetékes rendőrségi alkalmazottaknak adatokat gyűjteniük...
29/47 anonim válasza:
"Elég csak azt felírnom egy papír fecnire hogy milyen színű a kocsija és máris nagyon súlyos adatvédelmi törvényszegés vétségét követtem el"
Idézd már a hatályos törvényt!
30/47 A kérdező kommentje:
Akkor viszont videózhatom a kertjét az épület bejáratnál és megnézem hogy legutóbb bement vagy kiment
jún. 29. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!