A paksi atomerőmű milyen földeléssel rendelkezik?
Figyelt kérdés
febr. 19. 15:35
1/15 anonim válasza:
Jo naggyal. Gondolom annyi energianak kell. Valoszinuleg racsos foldeles van valami hatalmas meretben.
2/15 anonim válasza:
Úgy tudom az USA-val és Japánnal is közös földet használnak.
3/15 anonim válasza:
Ki akar itt sutyiba atomerőművet építeni? Ez már a sokadik olyannyira egyéni kérdés az atomerőművel kapcsolatban, ami senkit nem érdekel komolyan. Menj el a látogatóközpontba, és nézd meg.
4/15 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy senkit nem érdekel? Válaszod haszontalan és hazugság, hisz legalább egy embert érdekel. Engem.
febr. 19. 16:12
6/15 anonim válasza:
"Menj el a látogatóközpontba, és nézd meg." -> már ajnlottam neki, de nem volt hajlandó.
7/15 anonim válasza:
Egy lelkes építész beszámolója:
"Hát ha egy méteres egy rúd én pedig már 300-at összehegesztve szúrtam lefelé, akkor 300 méternek kell lennie. Mindig amikor leütöttem hozzáheggesztettem egyet."
9/15 anonim válasza:
És az erőműmelyik részén? Melyik rendszerében?
10/15 A kérdező kommentje:
Igazából az erőmű összes rendszere érdekelne
febr. 19. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!