Ha egy nagy sebességgel(100-120km/h) haladó autóból gépfegyverrel egy gyalogosra lövöldözök, akkor a célpont elé vagy mögé kell célozni, hogy a lövedékek célba találjanak?
Nem.
Mögé kell célozni. A gépjármű sebessége vektoriálisan hozzáadódik a golyó sebességéhez.
Haonló az eset a repülőgépből kidobott bombánál.
A PUBG-nak saját fizikája van. Alapvetően nem rossz, nagyon komplex, az egyik legélethűbb, de még mindig nem valós.
Egyébként drive-by-nál az autóBÓL magára a célpontra kell tüzelni, ezért is lep meg, amit írsz. Vagyis: az autó sebessége negligálva van. Ugyanígy a glidernél is.
Ha autóRA lősz, akkor kell elé célozni.
Viszont, ha Erangel mapon a ferry-ről lősz, akkor meg érdekes módon beleszámolja a komp sebességét, tehát a célpont "mögé" kell célozni (haladási iránnyal ellentétesen), pont, ahogy a való életben is kellene.
Ajánlom figyelmedbe WackyJacky101-t (ha nem ismered), avagy, "professor of PUBG"-t, aki ebben a videóban lebontotta ezt a témát nagyon jól:
7# Bár láttam már videóját ennek a youtubernek, de azért annyira nem ismerem. Megnézem a linkelt vidit.
Én profi orosz játékosokat szoktam nézni (Mozolev, Hibako, Vynga, Ded100kg), youtube-on és twitchen és egyértelműen mellé céloznak, csak nem teljesen vagyok tisztában miért és merre lőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!