A harmadik világbeli képzetlen embereknek miért vonzó célpont az USA?
1
Volt "szerencsém" látni Los Angelest nyáron. Aki itthon szóváteszi a drogosokat, az tekintse meg Los Angelest. TÖMEGESEN vannak jelen, mint a zombik, még a Walk of Fame-en is.
Erről én is olvastam, meg arról is, hogy sokan azért váltak hajléktalanná például, mert cukorbetegek lettek és nem bírták fizetni a gyógyszerek mellett a lakhatásuk. Természetesen vannak pozitív oldalai is az USA-nak, de azért durva milyen nagy a kontraszt a filmek világához képest.
Én is nagyon meglepődtem, mert pont ott nem számítottam erre. Teljesen mást vártam. Na meg egy 4 csillagos étterem mellett törték fel az autónkat. Erre mondták a helyiek, hogy értéket ne hagyjunk benne, viszont ne zárjuk le, mert beverik az ablakát. Hagyjuk nyitva, és akkor csak belenéznek, ha nem találnak semmit, akkor odébbállnak a tolvajok.
Nem tudom, hogy ehhez mennyire van köze a bevándorlásuknak. De még az volt meglepő, hogy pl Kaliforniában rengeteg településen csak latinok laknak, és még ránk néztek ferde szemmel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!