Mit tennél, ha most bejelentenék, hogy holnap 12kor Amerikába mész és kilőnek világűrbe. Lent tovább (? )
Figyelt kérdés
Hogy 12kor Amerikába indulsz,és a NASA fellőne a világűrbe,és elmennél ide hogy átkutasd a bolygót: [link]
Persze nem egyedül,hanem szakemberekkel:D
Bevállalnád?
2010. okt. 21. 00:24
1/26 anonim válasza:
Azt kérdezném, hogy kedves NASA, nem kellett volna egy sor előzetes vizsgálaton átesnem?
De miért pont 12-kor???
Egyébként nem mennék. Se holnap, se később. De ha visszaértek a Földre, szívesen maghallgatnám a beszámolójukat.
23/L
2/26 anonim válasza:
Meglepődnék,és nagyon gyanús lenne nekem.Ugyanis asztmás vagyok,és ez már kizáró ok lenne..
3/26 anonim válasza:
A NASA ilyen hülyeséget nem csinálna hogy előkészítés nélkül valakit űrhajóra tesz.
4/26 X. Maté válasza:
Én megmondanám, hogy én csakis a saját űrhajómmal vagyok hajlandó utazni! :)
5/26 anonim válasza:
Suli helyett?Még szép hogy :D Amúgy is kíváncsi vagyok a világűrre :D.
6/26 anonim válasza:
Csakis akkor, ha a Pandora az uticel. Meg akkor is, ha az egy hold.
De elore megmondom nekik, hogy nem fogok na'vikra lovoldozni, pacifista vagyok.:D
8/26 anonim válasza:
Bevállalnám.
De csakis életjáradékért cserébe, hogy minden előkészítés nélkül ilyen veszélyes helyzetbe küld.
9/26 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy miért pont én? Aztán elkezdenék egy 200 milliónál nagyobb összegen alkudozni.
10/26 anonim válasza:
Mindenképpen elmennék, de ha tényleg élhető bolygót találnánk, azt titokban tartanám, vagy vissza sem jönnék, csak, hogy megmentsem azt a bolygót az emberi gyarmatosítástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!