Mekkora sebességgel halad az áram a felsővezetékekben? Ez az érték mitől függ? Igazából milyen részecskék haladnak?
Figyelt kérdés
2023. júl. 30. 19:29
11/21 anonim válasza:
#9 - nekem gond nélkül megnyílik, és le is lehet tölteni.
12/21 Kólauborkával válasza:
Nekem is megnyílt telefonon, gond nélkül.
És jó az anyag os.
13/21 anonim válasza:
#10 Ja, bocs, az valóban lejött. Elnézést, nem voltam elégfigyelmes.
14/21 anonim válasza:
Ebből az anyagból mit fog profitálni a kérdező? Még meg sem kérdeztétek, melyik szinten óhajtja a választ. Lehet, hogy nála egy múló szeszély, és sosem fogja érdekelni az elektro, pláne a kvantummechanika, csak a vonaton megkérdezte egy csaj, hogy az áram gyorsabban megy-e a mint a vonat, és most villogni akar - és amúgy 13 éves korára sosem volt még kettesnél jobb jegye természettudományi dolgokból. Ti meg nemsokára megkínáljátok a vektoranalízissel.
15/21 Kólauborkával válasza:
Konkrétan megtalálhatja benne az elektronok sebességére vonatkozó összefüggést, leírással.
16/21 A kérdező kommentje:
20.45 Dr villog a nevem a nevem előtt (nem mondom el milyen)
2023. aug. 3. 21:14
17/21 anonim válasza:
Tippelhetek? Gondolom orvosi, vagy bölcsész "doktor".
:)
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket. Egyébként k...a jó voltam fizikából.
2023. aug. 3. 21:19
19/21 anonim válasza:
Kérdező - aki "k...a jó volt" fizikából, annak eszébe sem jutna feltenni egy ilyen kérdést - ráadásul ilyen megfogalmazásban!
:D
20/21 anonim válasza:
"Konkrétan megtalálhatja benne az elektronok sebességére vonatkozó összefüggést"
Azt, ami az első hozzászólásban már megjelent? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!